Jag tatuerade mina ögonbryn

Jag tatuerade mina ögonbryn

Hallå, hallå! Vad glad jag blir att du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Idag hade jag tänkt prata om det företaget jag vänder mig till för permanent makeup i Karlstad, de heter Iris Makeup. Om du känner att du vill ha mer information när du har läst färdigt det här inlägget kan du läsa mer här.

Det är många av er som har frågat om mina ögonbryn det senaste, jag har nämligen tatuerat mina ögonbryn. Det är dock ingen vanlig tatuering utan det är permanent makeup, den håller bar i några år. Jag tycker dock att det är väldigt skönt att alltid vakna upp och redan ha ögonbryn, eftersom jag tidigare hade väldigt ljusa ögonbryn som knappt syntes så jag var tvungen att sminka dem för att de skulle synas. Jag har länge funderat på att gå igenom en behandling med permanent makeup i Karlstad, det har dock tagit mig tid att hitta ett företag som jag kan lita på när det kommer till färg och form. Jag tycker nämligen det är viktigt att man får den formen på ögonbrynen som man vill då man ändå kommer ha samma form i närmare 3 år, dessutom ville jag att färgen skulle passa min hårfärg och dylikt. Det tog mig lång tid att hitta det här företaget, men det var värt det. Deras jobb är verkligen värt att vänta på, resultatet som jag fick gjorde att jag blev riktigt nöjd. När det är dags att fylla på färgen om några år kommer jag garanterat gå till samma företag för att få lika bra hjälp. Jag kan därmed också rekommendera dem till alla er som är intresserade av att gå igenom en behandling med permanent makeup i Karlstad. 


Kommentarer är stängda.