Vårfin med nagelförlänging i Ödeshög

Vårfin med nagelförlänging i Ödeshög

Hej alla goa och glada

Jag vet inte om det har med tidiga vårkänslor att göra men jag känner mig inspirerad att liksom ta hand om mig själv mer och bättre än jag gjort sista tiden. En sak jag gjort just nyligen var att unna mig att fixa fina naglar hos en salong i närheten av Ödeshög. Jag har egentligen velat göra det länge men inte riktigt kunnat motivera den utgiften. Men så har jag med nytt jobb fått bättre ekonomi och jag kände att jag visst ska ge mig det här. Så jag bokade tid för att göra en nagelförlängning fast liksom korta långa naglar om man kan förklara det så.

Eftersom jag vanligtvis har korta naglar så vill jag inte ha så väldigt långa naglar, men bara lite mer tipp och med någon vårfin färg och lite bling. Jag valde en ljusrosa färg och med strasstenar på ringfingrarna, det blev så fint. Det roliga är att bara för att man gör sig fin med nymålade naglar eller nagelförlängning så är det som att man får en helt annan handföring. Man rör händerna på ett annat sätt och jag måste erkänna att jag gillar det. Jag tycker om att vara feminin och det här skapar liksom ännu mer av den känslan.

Om du bor i Ödeshög eller i närheten så vill jag rekommendera er att gå till Jessica på Nails4U, för hon är verkligen jätteduktig. Jag hade sparat ett par bilder med inspiration för att lättare kunna visa ungefär hur jag ville ha det och hon anammade verkligen det perfekt. Man kan ju söka inspiration på instagram till exempel, det finns så mycket fina naglar. Och man kan ju verkligen välja bland så många olika färger och kombinationer men även läng och form utefter vad som passar en själv.

Nu ska jag återgå till jobbet men jag ville bara kika in lite snabbt och dela med mig av det här tipset. Oavsett om du bara vill bli lite mer vardagspiff eller om du vill göra dig extra fin inför ett kalas så är det en härlig känsla med fina naglar. Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.