Val av fotograf

Val av fotograf

Hejsan svejsan bloggen! Måndag morgon och jag är föga förvånande på riktigt bra humör, det är inte ofta som den känslan inträffar. Bröllop är någonting som man också kan förknippa med glädje och visst är det härligt att se hur två människor väljer att förena sina liv tillsammans. Jag satt häromdagen och kollade på gamla bröllopsbilder, snacka om att minnen verkligen förstärktes ytterligare lite. En bröllopsfotograf är idag en väldigt viktig del att tänka på när man planerar ett bröllop. För även om man alltid kommer minnas den dagen så uppskattar man väldigt mycket att kunna blicka tillbaka på foton fån bröllopet som stärker minnet ännu mera. Hur väljer man då bröllopsfotograf så att man får någon som kan göra ett bra jobb. Idag är det inte så svårt att hitta en bröllopsfotograf, men däremot kan jag tänka mig att det är ganska svårt med själva valet. Många fotografer har idag hemsidor och portfolion på internet med bilder som de har tagit. Det är där som jag kan rekommendera att man främst kollar, genom att kolla på fotografens tidigare bilder så kan man enkelt bilda en uppfattning och se vad för typ av bilder som är dennes specialitet. Jag upplever att det finns en hel del bröllopsfotografer, åtminstone nere i Helsingborg där jag bor. Det känns som att alla vanliga fotografer även knäpper bilder på bröllop. Så det är en nog en ganska stor konkurrens, vilket givetvis är till stor fördel för oss konsumenter. I valet av bröllopsfotograf så tror jag att det viktigaste är att man väljer den fotograf som känns rätt och som vet vad man vill Nu vill jag önska er en härlig start på den nya veckan och jag hoppas att ni får en lugn måndag. Håll er uppdaterade på bloggen under veckan för fler inlägg.  


Kommentarer är stängda.