Martinas mobila hårvård

Martinas mobila hårvård

God förmiddag på er, jag hoppas att ni hittills har haft en bra tisdag hittills och att den kommer fortsätta vara bra. Idag tänkte jag berätta för er om ett företag som har gjort att jag känner mig så himla fin, nämligen en frisör i Vänersborg vid namn Martinas mobila hårvård. 

Sommaren är ju på väg och i mitt fall innebär det student och bal, två tillfällen när i alla fall jag vill känna mig fin. Jag har velat få mitt hår slingat innan allt vad student heter men jag har problem med att komma in till staden så lätt då inte min familj har någon bil för tillfället. Jag satt och pratade med några tjejer i min klass om mitt problem och en tjej berättade då om en frisör i Vänersborg som åker hem till dig och klipper ditt hår. Jag tyckte att det lät helt fantastiskt bra och hörde av mig och bokade tid när hon skulle komma hem till mig. När hon kommer tar det inte lång tid förens jag inser hur trevlig hon är och varm som person, hon frågar under hela slingningen av håret om allt kändes bra och hon var så försiktigt och noggrann. Inte nog med att hon var trevligt och det var väldigt bekvämt för mig att vara hemma, jag blev även extremt nöjd över resultatet. Det ser verkligen exakt ut som jag vill ha det med färg och glans och allt. Om det finns någon där ute som behöver frisör lika mycket som jag gjorde så tänkt på denna frisör i Vänersborg.


Kommentarer är stängda.