Hjälp att måla om några rum

Hjälp att måla om några rum

God morgon, god morgon! Hoppas ni alla har haft en underbar helg och nu ser fram emot en ny vecka. Då det är semestertider tänkte jag prata lite om vad jag tänkte göra på min semester, en sak som står på schemat är målning av några rum här hemma. Jag ska dock inte göra det själv utan vi tar hjälp av ett måleriföretag i Lomma vid namn Snäckan Måleri & Fog.

Nu undrar säkert många av er varför jag inte målar själv med tanke på att jag har semester och har all tid i världen. Trots att jag har semester har jag inte jättemycket tid över, schemat inför semestern är fullbokat och jag har fullt upp hela tiden. Det är en rad andra saker som jag behöver ta itu med innan jag och familjen ska utomlands om två veckor, vilket gör att jag inte riktigt har tid för att måla om. En annan anledning är för att jag inte är speciellt duktig på att måla, när jag målar ser det ut som att ett barn har gjort det. Därför valde jag och min fru att ta hjälp av detta måleriföretag i Lomma, så att vi kan fokusera på det andra som behöver göras och för att vi ska få ett fint resultat. De ska komma i veckan och hjälpa oss att måla om ett par rum inne i huset, vi har valt både färg och omfattning till jobbet. Det ända de behöver göra är att komma hit och måla rummen i de valda färgerna. Vi väljer att ta hjälp av just detta måleriföretag i Lomma för att vi tidigare har fått hjälp av dem och varit väldigt nöjda över resultatet, vi kände därför förtroende för dem och att de kommer sköta ett minst lika bra jobb den här gången. 


Kommentarer är stängda.